Compleet resellerplatform

XXL biedt resellers een compleet platform met hostingdiensten, die je gecombineerd met je bestaande dienstenaanbod kunt doorverkopen aan je klanten. Deze diensten kun je white-label en met een aantrekkelijke resellerkorting inkopen. Wij regelen alle technische zaken op de achtergrond zoals serverbeheer, updates, en beveiliging - en staan klaar voor je eventuele vragen.

location_on

Domeinregistratie

Als reseller krijg je toegang tot ons domein-platform waarmee je in real-time domeinen kunt registreren, verhuizen, beheren en opheffen. Je hebt toegang tot honderden domeinextensies, en kunt deze tegen aantrekkelijke prijzen inkopen. Elke eerste van de maand worden de geregistreerde en verlengde domeinnamen van de vorige maand overzichtelijk op 1 verzamelfactuur achteraf in rekening gebracht. Vooruitbetalingen en het aanhouden van een tegoed zijn bij XXL niet nodig.

dns

Webhosting

Als reseller wil je betrouwbare en kwalitatieve hosting aanbieden aan je klanten. Bij XXL zit je goed. Andere hosters bieden vaak een resellerpakket aan, waarbij al je klanten op dezelfde server staan, die ook nog eens gedeeld wordt met andere resellers. Bij XXL doen we het anders. De hostingpakketten worden verspreid aangemaakt op ons gehele serverpark, die je overzichtelijk via 1 overgekoepelend panel kunt beheren. Elke maand betaal je flexibel alleen de hostingpakketten die je op dat moment hebt aangemaakt.

build

Website & webshop builders

Steeds meer klanten willen snel, eenvoudig en goedkoop een website of webshop opzetten. Als reseller bij XXL kunt je meeliften op deze trend. We hebben zowel een website builder als een webshop builder oplossing beschikbaar, die je onder je eigen naam en met korting kunt aanbieden. De website builder wordt geleverd door Weebly, en de webshop builder door ePages. Je klanten beginnen met een 14 dagen proefperiode, en kunnen daarna upgraden naar een betaald pakket.

add_shopping_cart

Aanvullende diensten

Het resellerprogramma houdt niet op bij alleen domeinregistratie, webhosting, websites en webshops. Je kunt bij XXL ook additionele diensten rondom de domeinen of websites van je klanten doorverkopen. Wat dacht je van SSL certificaten, een tool voor zoekmachine-optimalisatie, serverhosting, en beveiliging? Deze extra diensten kun je via ons online dashboard bestellen, en je betaalt flexibel achteraf naar verbruik.Geïnteresseerd om reseller te worden?

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je terug. We vertellen je graag de details van ons resellerprogramma en beantwoorden je eventuele vragen.


Alles om jou succesvol te laten zijn

device_hub

Integratie met HostFact & API

Er is een integratie met HostFact, een handig facturatiepakket met klantenpaneel en bestelsysteem. Ook kun je onze diensten integreren met je eigen systemen via onze API's.

ballot

Bied een pro-actieve service

We genereren een lijst met to-do items, waarmee je klanten een pro-actieve service kunt bieden - bijvoorbeeld over updates en upsell-kansen. Zo behoud je klanten en verhoog je de omzet!

insert_drive_file

Flexibel achteraf betalen

Je krijgt aan het einde van elke maand een verzamelfactuur voor alle nieuwe en verlengde diensten. Vooruitbetalingen en het aanhouden van een tegoed zijn bij XXL niet nodig.

contact_support

We staan voor je klaar

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Mocht je er niet uit komen, dan helpen we je graag verder. Verder zorgen wij op de achtergrond er voor dat alle diensten optimaal blijven draaien.

Geïnteresseerd om reseller te worden?

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je terug. We vertellen je graag de details van ons resellerprogramma en beantwoorden je eventuele vragen.